Louisiana Museum of Modern Art

Ganske tæt på Sølyst Strandpark ligger Louisiana Museum of Modern Art, som er et af de førende internationale kunstmuseuer i Danmark. Her spiller kunst, natur og arkitektur sammen i en totaloplevelse, der tiltrækker gæster fra hele verden året rundt. Her nydes kunsten inde og ude, og kan krones med en hyggelig og lækker frokost eller middag i caféen med udsigt over Øresund og den svenske kyst.

louisiana_slide_1
louisiana_slide_2
louisiana_slide_3
louisiana_slide_4

Kunst i verdensklasse

Louisiana ligger i Humlebæk i Nordsjælland, i en smuk gammel park med smuk panoramaudsigt over Øresund og den svenske kyst.

De modernistiske Museumsbygninger føjer sig smukt ind i landskabet, som er formgivet med åbne græsplæner i flere niveauer, skyggefulde træ-passager, en lille sø på indvendig side og en bro over slugten ned mod stranden. Parken udgør en formidabel ramme for Louisianas store skulptursamling.

Louisianas samling af moderne kunst er fra perioden 1945 og frem til i dag. Den er en af Skandinaviens største og rummer mere end 4.000 værker inden for stort set alle genrer, med hovedvægt på maleri og skulptur.

Med sin afslappede og hyggelige atmosfære er museet et tilløbsstykke for museumsgæster i alle aldre. Her er der store oplevelser og muligheder for unge som gamle, hvad enten det er kunsten, børnehuset, Caféen, de udvendige rum, eller alle de mange special-arrangementer der lokker.
Se Louisianas arrangementskalender.

Når der er brug for en pause og lidt godt at drikke eller spise, så byder Louisiana Café på varme og kolde drikke, spændende og appetitlige retter på frokost- og aftenkortet, eller en god kop kaffe og noget sødt ved siden af.
Læs mere om caféen.

Sidst men ikke mindst, så er Louisianas Design Butik en af verdens førende museumsbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design.
Læs mere om museumsbutikken.