Sølyst Strandpark

Nybyggede og skønne lejeboliger udbydes i Sølyst Strandpark i Nivå. Smukt placeret i naturskønne omgivelser tæt på skole, strand og Øresund. Her kan du nyde at se børnene lege på de grønne arealer, tage et smut til stranden, Nivå by eller Louisiana, eller blot læne dig tilbage og nyde den skønne udsigt og kvaliteterne i din nye bolig. Her er plads til det moderne liv midt i et af Nordsjællands smukkeste boligkvarterer.

Naturen, området og den centrale placering giver mange muligheder for hele familien.

Aktiviteter
og muligheder

I det øjeblik du træder ud ad hoveddøren, er du tæt på en bred vifte af muligheder for gode oplevelser og aktiviteter. Hvad enten du er i humør til kulturelle oplevelser, god mad, en runde på golfbanen, vandsport ved stranden eller en tur i det grønne. Mulighederne er mange – og er man et udendørs menneske eller elsker naturen, så er det ikke til at få armene ned.

Hvis du er i humør til afslapning, ro og tid til eftertænksomhed, så er der rig mulighed for at finde og nyde dit eget spot fx i den omkringliggende natur, fx fra en søbred eller bænk. Området byder på rig og vild natur, med masser af specielle planter og et rigt fugleliv. De nærliggende søer, Teglsøen, Sølyst Sø og Nivågaard Sø sikrer at området fortsat kan udvikle sig på naturens præmisser, samtidig med at der er plads til mulighed for leg, læring, ophold og oplevelser.

Fantastisk beliggenhed

Sølyst Strandpark ligger smukt placeret i kystbanebyen Nivå, hvor der ikke er bopælspligt. Området ligger 15 km syd for Helsingør og hører til Region Hovedstaden. Her er der ubesværet adgang til smuk natur såvel som by, fællesskab, gode skoler, børnepasning, idrætsfaciliteter, kulturoplevelser, og utallige shoppe- og indkøbsmuligheder.

I forlængelse af Sølyst Strandpark finder du Nivå havn i gåafstand, med et etableret havnemiljø og flere spisesteder. Der er naturligvis også mulighed for at blive skrevet op til en havneplads.

Kulturelt er der masser af muligheder for hyggelige ture samt interessante og spændende udfoldelser, hvad enten turen går til Nivågaard Malerisamling, Louisiana Museum of Modern Art, Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot – eller Helsingør med sine mange seværdigheder og oplevelser, som Søfartsmuseet, Kulturværftet eller Kronborg – ikke mindst en bred pallette af muligheder for restaurant- og cafébesøg på alle niveauer.

Apropos kulinariske oplevelser, så har Nivå Havn en masse at byde på. Det være sig de hyggelige Restaurant Lagunen og Restaurant Trekosten, som begge byder på skøn mad og udsigt til havnens liv, Øresund, Hven og den svenske kyst. Havnen byder også på muligheden for et hyggeligt cafébesøg i Café Strandhuset.

Smuk arkitektur og historisk vingesus

Sølyst Strandpark er opført som et cirkelformet boligbyggeri kombineret med en diagonalstillet bebyggelse, der bryder boligcirklen op i mindre dele og skaber kontakt til de omkringliggende og fredede arealer, så der skabes et mere åbent indvendigt rum og en bedre integration til den smukke natur. Den cirkulære form samt reminiscenserne fra den oprindelige skorsten, leder tankerne hen på områdets tidligere ringovn fra det oprindelige teglværk, og skaber en historisk forbindelse til områdets fortid og sjæl.

NY SØS_logo

Adgang til den nye bebyggelse sker mod øst, via den eksisterende adgangsvej fra Gl. Strandvej, og mod vest forbindes stien til det eksisterende boligområde ved Sølyst Allé.

Husene i det store cirkelslag opleves, som om de vokser direkte op af den store græsslette, idet beplantningen på de omgivende arealer ligger helt op ad bygningernes små, private og adskilte terrasse- eller havearealer. Cirklens udadtil vigende form er valgt ud fra hensynet til omgivelserne og med henblik på at skabe en klar forskel mellem det indre og ydre rum.

Boligerne i cirklen er hhv. rækkehuse eller lejligheder i 2 etager, som er opbygget i murværk med lette karnapper, altaner og/eller terrasser. Den tværliggende bebyggelse indeholder 1-plans lejligheder i stueetagen med terrasse og lejligheder i 2 etager på 1. sal og 2. sal med altan og smuk udsigt fra lejlighedens øverste etage.

Kontakt Danbolig på telefon 70 20 30 17 og hør mere